Covid-19

Covid-19

Antistoftest

På trods af Corona-krisen holder vi stadig åbent og står klar til at hjælpe dig i vores tre afdelinger: Grindsted Apotek, Grindsted Lyng Apotek og Billund Apotek.

Vores åbningstider er ikke ændret og kan findes på vores hjemmeside.

Vi håber, at du følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og ikke går på apoteket, hvis du er i karantæne eller har været udsat for smitte med coronavirus.

Hvis du er syg, kan du få medicin leveret til døren i vores normale distributionsområde. Gebyr for udbringning kan findes her.

Vi skal passe på hinanden ved at holde afstand fra hinanden.

Derfor beder vi dig at holde afstand til personalet under ekspedition, samt selv scanne dit sundhedskort ved indgang og så vidt muligt betale med et kort og ikke kontanter.

Du kan finde de vigtige informationer om coronavirus fra de danske myndigheder på hjemmesiden Covid-19 i Danmark, samt læse Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger på https://www.sst.dk.

Afhentning af medicin mens du sidder i bilen:

I forbindelse med COVID-19, vil vi gerne passe på dig, der er ekstra sårbar. Derfor har du nu mulighed for at blive siddende i bilen, når du henter medicin eller andre varer fra apoteket. Denne service yder vi kun på Grindsted apotek, Borgergade 29, alle hverdage mellem 9.00 og 17.00.

Den eneste, du skal gøre, er at ringe til os og fortælle, at du gerne vil have medicin leveret på P-pladsen foran apoteket.

Det er ikke muligt at betale med dankort eller kontanter, men vi tager gerne imod MobilePay. Har du ikke det, så kontakt os for alternativ.